RSS

Update! Plăteşte-ţi telefonul nou cu telefoane vechi

07 Iun

COSMOTE, Germanos şi Zapp au lansat una dintre cele mai atractive campanii de buy-back de pe piaţa telefoniei mobile. Românii au acum posibilitatea de a-şi schimba vechile telefoane mobile cu unele noi sau de a beneficia de alte produse din magazine, plătind doar diferenţa dintre preţul de raft şi valoarea cupoanelor de reduceri obţinute în schimbul terminalelor predate.

Obiectivul acestei campanii este să ofere consumatorilor români posibilitatea de a renunţa la vechile lor telefoane mobile într-un mod eficient si avantajos. Pentru a stimula consumatorii să aducă vechile lor terminale în magazinele COSMOTE, Germanos şi Zapp, companiile furnizează cupoane valorice electronice pentru fiecare telefon mobil predat în cadrul campaniei de buy-back.

Utilizatorii care deţin telefoane mobile uzate sunt aşteptaţi în cele aproximativ 270 de magazine COSMOTE, Germanos şi Zapp din toată ţara cu aceste terminale, pentru a primi în schimb cupoanele valorice electronice de reduceri ce pot fi utilizate: fie pentru cumpărarea unor telefoane mobile noi sau laptopuri la achiziţia sau reînnoirea abonamentelor, fie a altor produse existente în magazine fără a fi condiţionaţi de achiziţia sau prelungirea abonamentului. Astfel, oferta de buy-back, care este adresată doar persoanelor fizice, este destinată atât clienţilor COSMOTE care doresc să îşi înnoiască telefonul mobil şi planul tarifar, cât şi oricăror altor consumatori care sunt interesaţi de produsele şi serviciile COSMOTE.

Criterii minime de acceptanta a telefoanelelor uzate la Serviciu:
- baterie inclusa
-telefon functional (se intelege functionarea comenzilor inchis/ deschis)
-tastatura completa
-ecran fara crapaturi

Pentru un astfel de telefon vechi predat, la contractarea sau reînnoirea serviciilor de voce COSMOTE, cumpărătorul primeşte un cupon electronic în valoare minimă de 10 euro, respectiv 15 euro pentru servicii de internet mobil. Pentru achiziţia de produse fără abonament, accesorii şi altele, valoarea cuponului de reduceri va fi stabilită în funcţie de modelul telefonului. Pentru fiecare terminal vechi este oferit câte un singur cupon valoric de reducere.

Consumatorul poate folosi maxim 3 cupoane valorice pentru achiziţia unui produs/serviciu şi poate efectua maxim două astfel de tranzacţii pe lună în cazul achiziţiei de abonamente de servicii de voce şi date, fie ca ofertă de retenţie, fie ca nou abonat COSMOTE. În cazul unei achiziţii simple de produs (telefon mobil, accesoriu, modem, laptop), utilizatorul poate utiliza până la opt cupoane valorice pentru o singură tranzacţie, respectiv poate efectua maxim două achiziţii într-o lună. Numărul maxim de cupoane valorice ce poate fi utilizat de un consumator în cadrul programului de buy-back este 22 lunar, respectând condiţiile enunţate anterior. Cupoanele valorice primite în cadrul campaniei de buy-back pot fi utilizate doar pentru achiziţia de produse postpaid şi prepaid (pachete cu telefon si modem). Clientul va putea folosi doar pe loc aceste cupoane electronice, care nu sunt transmisibile.

În situaţia în care telefoanele mobile vechi nu sunt eligibile pentru programul de buy-back, utilizatorii sunt invitaţi să contribuie la protejarea mediului înconjurător, depunând aceste aparate în containerele speciale de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din magazinele COSMOTE şi Germanos.

!UPDATE! Ne-am gandit astazi sa facem o vizita la Germanos sa vedem ce este cu programul acesta si ce telefoane sunt acceptate.Am incercat cu 9 telefoane urmatoarele modele: Nokia 3410,Nokia 2600,Nokia 7210,Sony Ericson k610i,Siemens C72,Samsung T100,Samsung X620,Motorola C650,Lg Kg275.
Spre dezamagirea noastra ne-a lasat o impresie foarte proasta acest program si credem ca e mai mult pentru reclama.Dintre toate aceste 9 modele de telefoane doar unul ni s-a confirmat ca este acceptat: Sony Ericson K610i,si inca ce pret: 4lei:)).
Bineinteles ca eram foarte curiosi care este lista completa de telefoane acceptate insa domnisoara de la ghiseu ne-a raspuns foarte dragut ca au o aplicatie in care cauta modelul telefonului si nu ne poate da lista completa.
Deci nu ramane decat sa va incercati norocul:D insa nu va bazati foarte mult pe aceasta reducere.
Va asteptam pe blogul nostru cei care ati mai incercat la Germanos sa va spuneti parerea si voi despre acest serviciu:).
O zi buna!

About these ads
 
 

13 responses to “Update! Plăteşte-ţi telefonul nou cu telefoane vechi

 1. Valentin

  22 ianuarie 2014 at 16:34

  Am fost pe data de 13.09.2013 la Germanos in Bistrita,am dat 3 telefoane vechi marca Nokia si am avut reducere 45 de euro.

   
 2. ionut toader

  19 aprilie 2013 at 12:06

  buna ziua ionut ma numesc varog am vro 4 tel veki si vreau sa scap de ele va rog mai e vro oferta din genul asta sa le dau daca mai e va rog sa ma contatctatii si pe mine servicegsmpoduturcului daca vreti sa intratii sa vorbim pe ionut_toader1985

   
 3. Silviu

  7 iulie 2012 at 11:21

  Am mers cu un prieten la un magazin Germanos,avand la el 7 telefoane,dorind sa primeasca o reducere semnificativa la reinoirea contractului.Din cele 7,i.au fost primite 5,iar celelalte 2 nu au fost primite deoarece erau din firmele alcatel si siemens….Domnisoara de acolo ne.a spus ca telefoanele din acea firma,nu sunt primite.In rest,i le.a primit,fara sa le mai controleze daca se deschid sau nu.:)

   
 4. nello

  27 mai 2012 at 20:54

  daca ar pune si o lista cu telefoanele acceptate ar fi si mai bine,sau poate este dar nu o gasesc eu…

   
 5. Vivi3nn3

  30 ianuarie 2012 at 20:17

  Eu am mers cu un nokia 6030 cumparat prin 2006 si mi s-au scazut 10 euro din pretul unui telefon nou.

   
 6. laurboss69

  17 ianuarie 2012 at 16:50

  se accepta aproape orice tel nokia indiferent de an si cateva modele sony er si motorola, pretul este fix 10 euro per buc, totul este sa nu fie spart si sa se deschida, daca te duci la orice colt de piata gasesti astfel de tel 5 la 10 lei, cine a zis ca doar 4 lei sigur nu a intrat an germanos niciodata

   
  • servicegsmpoduturcului

   20 ianuarie 2012 at 13:54

   Domnule laurboss69, ti-am acceptat comentariul doar ca sa te contrazic.Eu personal am fost in germanos din carrefour felicia iasi si restu detaliilor le-am spus in articol.Daca dumneavoastra ati fost in germanos sunteti aici pentru a va exprima parerea despre cum ati folosit acest serviciu daca l-ai folosit.Multumesc pentru intelegere.

    
 7. diana

  1 august 2011 at 20:28

  nu vor decat telefoane din 2009 incoace, care sa functioneze bine, nu doar sa se deschida/inchida. vor sa dea o nimica toata pe ele si apoi sa le vanda ei second-hand. hotie ca tot ce este in tarisoara asta, de altfel!

   
 8. Blacksword

  24 iunie 2011 at 12:06

  Da, fratilor, asa e in tarisoara noastra draga, unde oricine poate face si spune orice fara nici o responsabilitate. Ce anume ne opreste sa ii tragem la raspundere? Comoditatea? Poate, dar e doar unul din motive, noi asteptam sa se bata altii cu capul de pereti si daca iese, oricum tragem si noi foloase, daca nu macar nu avem ponoase. E gandirea pur romaneasca, inradacinata de mii de ani. Noi nu ridicam un deget dacat daca ne ajunge cutitu` la os…Mai e mult oare?

   
 9. DrkGsM

  14 iunie 2011 at 17:29

  nu are cum sa va dea 4 lei pe telefon minim…..MINIM VALOAREA A 10 EURO /15 PENTRU DATE

   
  • servicegsmpoduturcului

   14 iunie 2011 at 17:51

   Asa ar trebui sa fie minim 10euro dar atat mi-a spus domnisoara de la germanos ca valoreaza 4 lei.Nu a stiut sa-mi dea alte explicatii de asta am postat articolul in speranta ca o sa-si mai exprime si altii parerea care au mai fost.O sa mai incerc la alt magazin Germanos si revin cu informatii

    
 10. Robi

  15 mai 2011 at 10:21

  Care e lista telefoanelor acceptate in program?
  Nu ati spus exact ce era mai important…
  Multumesc.

   
  • servicegsmpoduturcului

   15 mai 2011 at 12:04

   In cadrul acestui Serviciu, sunt eligibile numai telefoanele care indeplinesc cumulativ criteriile minime de acceptanta mentionate mai sus.
   De asemenea, Partenerul isi rezerva dreptul de a exclude din Serviciu anumite modele de telefoane.Mai multe detalii gasiti in magazinele germanos sau cosmote.

    

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 47 other followers

%d bloggers like this: