RSS

Comunica prin SMS GRATIS cu WhatsApp Messenger

17 Jul

WhatsApp Messenger este un program de schimb mesaje text și nu numai, ce folosește conexiunea la internet, nu serviciul SMS al providerului tău, disponibil pentru iPhone, Android, BlackBerry și o parte dintre telefoanele produse de Nokia. Asta înseamnă că utilizatorii tuturor acestor platforme pot schimba mesaje între ei fără nicio restricție. Adăugarea prietenilor în aplicație se realizează prin asocierea unui cont cu numărul de telefon existent din agendă, se pot schimba nu doar mesaje text ci și imagini și video, iar pe Android poți trimite o înregistrare audio, datele unei persoane din agendă sau locația curentă prin intermediul Google Maps.

 1. Fara costuri suplimentare sau fara costuri ascunse. Odata ce toti prietenii cu care doresti sa comunici prin SMS au descarcat aplicatia WhatsApp Messenger, poti sa schimbi cu ei milioane de mesaje fara costuri suplimentare sau costuri ascunse, deoarece aplicatia se va folosi pentru trimiterea acestor mesaje doar de conexiunea la internet disponibila (GPRS, EDGE, 3G sau Wi-Fi, in functie de posibilitati) si nimic altceva. Daca ai net pe telefon nu trebuie sa-ti mai faci griji de planul tarifar oferit de catre operatorul tau de telefonie mobila.
 2. Poti primi sau trimite si continut multimedia. Prin intermediul WhatsApp Messenger poti primi sau trimite si continut multimedia listei tale de prieteni din WhatsApp Messenger … videoclipuri, imagini sau inregistrari audio.
 3. Conversatii in grup. Poti purta si conversatii in grup prin intermediul aplicatiei WhatsApp Messenger pe care trebuie sa o aiba instalata si prietenii tai. SMS-urile catre mai multe persoane simultan nu ar trebui sa mai fie o problema acum.
 4. Fara costuri suplimentare pentru SMS-uri internationale. De fapt, daca ai putin trafic de internet pe telefon nu este implicat nici un cost suplimentar. Exact cum ziceam si la inceputul articolului, daca ai o ruda plecata in Spania, o ruda in Italia si o ruda in Germania … poti vorbi cu toate cele 3 rude sa-si instaleze WhatsApp Messenger pe telefoanele lor si apoi va puteti trimite SMS-uri prin intremediul aplicatiei WhatsApp Messenger fara nici un cost suplimentar. Aveti nevoie doar ca telefoanele voastre sa aiba acces la internet si cum retele wireless ce ofera internet gratuit sunt cu duiumul (mai ales in afara tarii), acest aspect nu ar trebui sa reprezinte o problema (valabil si pentru romanii care calatoresc in afara tarii – nu aveti treaba cu roaming-ul atat timp cat aveti un smartphone ce se poate conecta la reteaua Wi-Fi gratuita oferita de hotelul in care stati .
 5. Uita de username-urile prietenilor sau ID-urile lor. Nu e ca pe Yahoo Messenger! Nu trebuie sa stii username-ul sau ID-ul prietenului cu care vrei sa comunici. Daca ii stii numarul de telefon si daca el are la randul sau WhatsApp Messenger pe telefon … e suficient. Daca nu … il poti invita printr-un SMS sa-si instaleze .
 6. Nu este nevoie sa iti adaugi prieteni in lista de WhatsApp Messenger. Daca vreun contact din agenda ta telefonica a inceput sa foloseasca WhatsApp Messenger (indiferent ca i-ai recomandat tu sau nu) il vei vedea automat in lista de contcate WhatsApp Messenger cu care poti comunica prin SMS folosindu-te doar de conexiunea la internet pe care o ai disponibila.
 7. Mesaje offline. Daca ai telefonul inchis sau pur si simplu ai tinut internetul inchis pe telefon pentru a economisi baterie … nici un mesaj trimis catre tine nu se pierde. Vei primi orice mesaj trimis catre tine de vreun prieten mai devreme sau mai tarziu.

DESCARCA WhatsApp Messenger

Tehnologia evolueaza.N-o lasa sa treaca pe langa tine!

Sursa: http://www.gsm.ro ; http://www.eugenpaun.ro

 
 

6 responses to “Comunica prin SMS GRATIS cu WhatsApp Messenger

 1. mada madutza tha

  26 ianuarie 2014 at 18:12

  😘😘😘<3<3<3<3

   
 2. lorena

  25 mai 2013 at 6:40

  vreau watzap

   
 3. andra

  6 ianuarie 2013 at 2:43

  pentru telefoanele samsung chat exista posibilitatea instalarii acestei aplicatii? specific faptul ca telefonul nu are android.

   
 4. Lenuta

  5 noiembrie 2012 at 10:33

  dati-mi si mie un site unde pot descarca whatsapp

   
 5. cody

  9 septembrie 2012 at 11:06

  Cum ii pot sterge din lista pe cei care si-au dezinstalat whats app. Mie imi.apar cu nr. De telefon desi e dezinstalata la ei.aplicatia.

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

 
Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 47 de alți urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: